Despre noi

Polizor Unghiular - UNIOR TEPID

Peste tot in lume, UNIOR este asociat cu atributele de siguranta, calitate si functionalitate a sculelor de mana. Compania UNIOR este unul dintre cei mai importanti producatori de scule de mana, componente sinterizate si masini unelte speciale destinate prelucrarilor industriale.

Dezvoltarea sculelor Unior Tepid urmareste in mod constant cerintele mesterilor profesionisti si amatori din intreaga lume. Materialele de inalta calitate si solutiile originale de design constituie baza utilizarii extreme, a eficientei si a durabilitatii sculelor Unior Tepid. Disponibilitatea produselor este asigurata de o retea de distributie.

Cu o bogata traditie in forjare, experienta proprie si acumulare de noi cunostinte, compania reprezinta o garantie a calitatii si a succesului printre utilizatorii profesionali. UNIOR a adaptat in permanenta standardele Europene si mondiale productiei proprii, in acest mod mentinand si consolidand pozitia de furnizor important al industriei de prelucrare a materialelor.

Compania dezvolta gama de scule luand intotdeauna in considerare nevoile utilizatorilor. Unior Tepid este un partener de incredere, asigurand certificate pentru produsele sale, care demonstreaza calitatea si siguranta acestora. Firma se preocupa de solicitarile si comenzile clientilor cu ajutorul unei logistici avansate. Beneficiind de o marca protejata, reprezentante proprii si o larga retea de distributie, asigura clientilor informatii si servicii complete.

Unior Tepid se remarca printre companiile de top, cu un proces de productie modern si personalizat, cu o experienta bogata si profesionalism, calitatea sculelor corespunzand standardelor mondiale si europene.